GÖKÇE ÇALIŞCİ

Burçlar insanın karakteristik yapısının oluşumunda büyük rol oynar. Bazıları çok sever bazıları ise daldan dala atlar.  Bazı burçlar çapkınlığıyla nam salmış durumda. İşte bir ilişikiye başlarken iki kez düşünmeniz gereken o burçlar...

モテる男性は人に好かれる!? 女性の心を掴むためのテクニック

TERAZİ BURCU

Öfkesi ile dağları titreten burçlar Öfkesi ile dağları titreten burçlar

Hayatında her ne kadar denge arasa da aşkta bu dengeyi sağlayamaz. Kolayca aşık olur. Gelgitli tavırları ve kararsızlıkları, uzun ilişki sürdürmelerine engel olur.
Aynı kişiye bir gün aşık olup bir sonraki gün farklı biriyle ilişkiye başlarlar. Bazen karşı taraf Terazi burcunun ona aşık olduğunu bile bilmez.

Çapkın Erkeği Tanıma Kılavuzu! - Mahmure

İKİZLER BURCU

Astroloji kuşağının en çapkın burçları arasında olan İkizler aşkta asla bir baltaya sap olamıyor. Daldan dala atladığı için istikrarlı bir ilişkisi asla olmuyor. Sosyal ve iletişimci olan İkizler, hızlıca aşık oluyor. İlk görüşte aşık olur ve hevesini aldıktan sonra ne yazık ki ilişkiyi bitirir.

YENGEÇ BURCU

Yengeç kadınları ilişkilerine ne kadar sadıksa erkekleri de bir o kadar çapkın. İlişkilerinde duygusal anlamda yoğun bir bağ kurar ve bu bağı bazen ne yazık ki gösteriş için kullanır. İlgi görmediği ilişkiyi hemen bitirir ve  yeni aşklara yelken açar. Bu özellikleri, Yengeç burçlarının ayran gönüllü bir yaşam tarzına sahip olmalarına neden olur.

Editör: Gökçe Çalışcı