Mustafa TANITAN

Güreş camiasının yakından tanıdığı, Çalı Güreşleri’nin altın kemerli ağası, Sanayici işadamı İrfan Çakmak Ortanca oğlu Eren Çakmak’ı Kültür park Sadabat Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi. Proje müdürü Eren Çakmak ile Elif Çakmak’ın düğün törenine Başbakan eski yardımcısı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Nilüfer eski Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ÇASİAD Başkanı sanayici işadamı ve Çalı Güreşleri’nin altın kemerli efsane ağası Halil İbrahim Kuzucu, BUARDEF Genel başkanı sanayici işadamı Şinasi Güneş, Bursa Mustafakemalpaşalılar Dernek Başkanı Mustafa Kemal Dayıoğlu ve yönetimi güreş ağaları Ercan Köse, Yunus Ağaoğlu, Metin Özer, Ozan İnci ile yaklaşık 1500 davetli katıldı.

ÇAVUŞOĞLU NİKÂH ŞAHİTLİĞİ YAPTI
AS TV’nin eski program yapımcılarından Doğukan Erdem Kutlu’nun sunuculuğunu yaptığı düğün töreninde genç çiftin nikâhlarını Osmangazi Belediye nikâh memuru kıyarken şahitliklerini de Başbakan eski yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, ÇASİAD Başkanı Halil İbrahim Kuzucu yaptı. Çiçeği burnunda evli çifte eski başbakan yardımcısı Çavuşoğlu, “Yakışıklı damadımız ve güzel gelinimize bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dileklerinde bulunuyorum” şeklinde temennide bulunup nikâh cüzdanını gelin Elif Çakmak'a teslim etti. Çavuşoğlu, Bursa’nın en yeni çiftine Türkiye ve Türk milletine faydalı çocuklar yetiştirme dileklerinde de bulundu.

BALAYI MALDİV ADALARINDA
Pasta kesimi ve takı merasiminin ardından Türk halk müziği sanatçısı Ceylan sahne alarak davetlilere unutamayacakları bir konser sundu. Ceylan'ın türkü ve şarkılarla taçlandırdığı düğün törenine davul ve zurna ekibi de ayrı bir renk kattı. Dolar ve Türk liralarının havada uçuştuğu düğün töreninin ev sahibi İrfan Çakmak ve eşi Nermin Çakmak ile dünürleri küçük Ceylan'ın birbirinden güzel ve hareketli türküleri eşliğinde bütün hünerlerini sergileyerek gece boyunca çiftetelli oynayıp halay çektiler. Renkli görüntülerin yaşandığı ve geç saatlere kadar süren düğün töreninin ardından Elif-Eren Çakmak çifti balaylarını geçirmek üzere Maldiv adalarına gittiler. 

Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi