Mine Cansu MAZI

Basına verilen kahvaltıya Genel Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret ve Meslek Odalarıyla İlişkiler Başkanı Hüseyin Kul, İl Örgütü ve İlçe Başkanları, Kadın Kolları da katıldılar. İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı yaptığı konuşmada:  "Basınımızın değerli emekçileri aramızda olmanızdan dolayı sizleri genel başkanım Önder Aksakal ve il örgütüm adına saygıyla selamlıyorum. Ülkemizde siyasi olayların anlık değiştiği bu günlerde DSP olağan ilçe kongrelerimizi tamamlayıp 11.Büyük Kurultayımıza gidiyoruz. Seçilen ilçe başkanlarımız ve il yönetim kurulu üyelerimizle birlikte onursal genel başkanımız merhum Bülent Ecevit in ve önderimiz sayın Önder Aksakal'ın ışığında ülkenin ve Bursa'nın sorunlarını çözmeye talip olduğumuzu tüm halkımıza anlatmak üzere yola çıktık.

MUTFAKLAR YANGIN YERİ OLDU
Mutfakların yangın yerine döndüğü, elektrik, doğalgaz, su ulaşım ve gıda fiyatlarının gelen zamlarla nerede ise % 50 oranında arttığı, meclisin gece yarısı yaptığı kanunlarla ortaya koyduğu yeni vergilerle nerede ise soluduğumuz havaya dahi vergi ve cezalar konulduğu şu günlerde aklımızla alay edercesine enflasyonun düştüğü, kalkınma hızımızın arttığı, milli gelirin yükseldiği anlatılmakta, pembe tablolar çizilmektedir. Sayın basın mensupları ya biz bu anlatılan Türkiye de yaşamıyoruz. Ya da bize bunu anlatanlar sokağa çıkmıyor. Asgari Ücretin 2020 TL olduğu, emekli maaşlarının 1000 TL altında olmadığı söylenen, işsizlik oranının ve enflasyon oranının kendi bankalarının verdiği çelişkili rakamlarla gizlenmek istandiği, üretimin ne şekilde artması gerektiğini söylemeyen bir yönetim. Bunun yanında tüm bu olaylara seyirci kalan ama kumpaslarla anılan bir ana muhalefet ülkenin dertleri unutulmuş bu sarmaldan nasıl kurtulacağımıza çare olmaktan uzak bir muhalefet.

12 İLÇEDE ÖRGÜTLÜ
Yeni seçilen il yönetim kurulumuz ve üyelerimizi sizlere tanıtmak istiyorum diyerek tüm kadrolarını basına tanıttı. Liste şöyle; İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, İl Sekreteri Mahmut Bayram, İl Saymanı Hüseyin Cinemre, Örgütlenmeden Sorumlu Bşk.Yrd. Doğan Barın, Resmi Kurumlardan Sorumlu Bşk. Yrd. Mehmet Aksu, Derneklerden Sorumlu Bşk. Yrd. Erdoğan Aydoğan, Esnaf Odalarından Sorumlu Bşk. Yrd. Yakup Avşar, Sendikalardan Sorumlu Bşk.Yrd. Faysal Akın, Kadın Kollarından Sorumlu Bşk.Yrd. Filiz Öksüzkaya, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Bşk.Yrd. Aycan Buhan, Gençlik Kollarından Sorumlu Bşk.Yrd. Saime Efe, Spordan Sorumlu Bşk.Yrd. Mehmet Özcan Dinga, Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu Bşk.Yrd. Adem Demir, Osmangazi ve Yıldırım İlçeleri Koordinasyonundan Sorumlu Bşk.Yrd. Cesim Akyazı, Nilüfer İlçe Koordinasyonundan Sorumlu Bşk.Yrd. Harun Samsa, Karacabey, M. Kemalpaşa, ve Mudanya İlçeleri Koordinasyonundan Sorumlu Bşk.Yrd. Hatice Çay, İnegöl, Kestel, Gürsu İlçeleri Koordinasyonundan Sorumlu Bşk.Yrd Halime Baltan, Gemlik, Orhangazi İlçelerinden Sorumlu Bşk.Yrd. Mustafa Ege, Yenişehir İlçe Koordinasyonundan Sorumlu Bşk.Yrd. Recep Demir, İznik İlçe Koordinasyonundan Sorumlu Bşk.Yrd. Erkan Yaşlak, Orhaneli, Keles, Harmancık ve Büyükorhan İlçeleri Koordinasyonundan Sorumlu Bşk.Yrd. Ziya Kepenek,
Seçilen İlçe Başkanları Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır, Yıldırım İlçe Başkanı İlknur Hayırlı, Nilüfer İlçe Başkanı Münire Banuş, İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Karacabey İlçe Başkanı A. Olcay Akıncı (parti meclis üyesi), Yenişehir İlçe Başkanı Eyüp Şahin, İznik İlçe Başkanı Orhan Sevim, Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Yılmaztürk, Gürsu İlçe Başkanı Bülent Tunci, Kestel İlçe Başkanı Mehmet Muammer Çelik. Bursamıza ve ülkemize başarılı hizmetler yapmak için yola çıkan bu arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

YENİ HEDEFLERİN PARTİSİYİZ
Günün sonunda Söz alan Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret ve Meslek Odalarıyla İlişkiler Başkanı Hüseyin Kul; ‘’Partimizin 11. Kurultayını yapıyoruz. DSP her dönemde ülke ve topluma çözüm önerileriyle toplum, ülke  ve siyasete önemli katkılar sunmuş, siyasete yeni hedefler koymuş bir partidir. Aralık Ayının 15 inde İnşallah bu çalışmaları Ankara da toplayacağız" dedi.
resimlatı
Genel Merkez Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul unda katılımıyla düzenlenilen kahvaltıda İl Örgütü ve İlçe Başkanları basına tanıtıldı.

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül