Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi
Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nin müzik grubu öğrencileri bugünlerde başarıyla sıkıntıyı aynı anda yaşıyor. 
İtalya’nın San Remo kentinde 2-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Eğitim Festivali Liselerarası Müzik Yarışması finallerine katılmaya hak kazanan öğrenciler finaller için organizasyon davetini alır almaz hazırlıklara başladı ama...
İşte o ama kısmında 13 kişilik müzik grubunun, yol + konaklama giderlerini karşılamak için çaba harcandı. Şimdilik sadece konaklamaya yetecek kadar destek alınabildi.
25 bin lira tutarındaki gidiş-geliş masrafının karşılanabilmesi için sponsor desteğine ihtiyaç duyan öğrenciler, son 3-4 gün içinde kendilerine uzanacak olan yardım elini sabırsızla bekliyor. 
Müzik Öğretmeni Necdet Ulu, çok özel ve güzel çalışmalara imza attıklarını ve bu yarışma için çok iddialı olduklarını dile getirirken, "Gençlerimize bu tür organizasyonlar için destek vermek gerek. İhtiyacımız olan desteği tek bir sponsordan almamız gerekmiyor. Karınca kararınca her destek bizin için çok önemli” dedi ve sponsorluk için; Aile Birliği Başkanı Mehmet Köse‘ye 0536 394 49 28 veya Gazi Anadolu Lisesi‘ne 0224 243 21 64 numaralı telefonlardan ulaşılabileceğini açıkladı.