Ufuk IRGAŞ

Bursa’da yaşayan 600 bin Erzurumluyu temsileden ve şimdiye kadar birçok ismi sahnelerimize kazandıran EÇ Yapım’ınsahibi Ensar Çelik şimdide hemşerisi genç yetenek Metehan Polat'ı sahnelerimize kazandırdı.Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Seninle Sevdim, Delinin Biri, Söyle Daha Ne Yapayım,Kahraman Mehmetçik eserlerinin yer aldığı albüm tanıtımına yüzlerce Erzurumlu katıldı. İlgi o kadar yoğundu ki bir çok kişi tanıtımı ayakta izlemek zorunda kaldı.

ÇELİK'TEN SİTEMLİ ÇAĞRI
Fevzi Çakmak Caddesi Çağrı İş Merkezi giriş katındaki stüdyosunda şimdiye kadar Ozan Reyhani, Sadullah Öztürk, Kadir Yazıcıoğlu, Rahmetli İbrahim Erkal'ın kuzeni Mücahit, Kayahan Atabay, Ata Göçen, Cihat Kurt ve son olarak ta Metehan Polat'a albüm yapan Ensar Çelik, tanıtımda yaptığı konuşmada, "Cumhuriyetimizin ilk kurulduğu yer olan Erzurumluları temsil eden sanatçılarımızı sahiplenme ve destekleme konusunda ne yazıkki hemşerilerimiz gereken hassasiyeti göstermiyorlar. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde ben başta sektörümdeki sanatçı kardeşlerim ve hemşerilerimi birbirlerinin kuyularını kazmamaları fesatlık yapıp ekmeği ile oynamamaları konusunda uyarıyorum. Bakınız tanıtımımıza Erzurumlu bir çok bürokratımızı davet etmemize rağmen arzu ettiğimiz katılım olmadı. Ben davetimize katılan bürokratlarımıza teşekkür ediyor, iyiki varsınız demek istiyorum. Metehan kardeşime de çıktığı yolda başarılar diliyorum"ifadelerini kullandı.

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

EN İYİSİ METEHAN OLACAK
Metehan’ın performansını yorumlayan usta isimler, müzikle uğraşan yaklaşık elli sanatçı arasından Metehan Polat'ın aynı tempoda gitmesi halinde zirveye oturacağını ileri sürdüler. Davete katılanlar da, “Bursa, geleceği parlak bir sanatçıyı daha kazandı”diye yorum yaptılar. Küçük yaşlarda müziğe ilgi gösteren genç yetenek Metehan Polat'ın kendisine gösterilen ilgiden dolayı şımarmaması halinde Bursa'nın hatta Türkiye'nin aranılan sanatçılar arasında yer alacağı ileri sürüldü.

 ÇALIŞKAN TELEFONLA BAĞLANDI
Etkinliğe sponsor olan ve genç sanatçıya destekte bulunan Bursa Oltu Çayüstü Dernek Başkanı ve Çiçek Turizm Bursa sorumlusu Hasan Çalışkan da ekibiyle gittiği Umre ziyaretinden  tanıtıma telefonla bağlandı ve hemşerisi Metehan Polat'a destek veren hemşerilerine teşekkür edip sanatçı Polat'a destek vermelerini istedi. Çalışkan kendisininde sonuna kadar Polat'a destek vereceğini söyledi.