GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrolojiye göre  bu burçlar sinirlendikleri zaman gözleri kararıyor. Kızmanın yanında aşırı derecede kin tutuyorlar. İşte sinirlendiğinde kötü sonuçlar doğurabilecek burçlar..

Beating burnout in your organization - Talent Management

AKREP

Kin tutması ile nam salan Akrepler listenin başında geliyor. Akrepler sevdiklerine karşı sürekli vericidir. Eğer canını yakarsanız bin yıl geçse de  olayları unutmaz ve intikamlarını alırlar. 

BOĞA

Sakin yapısı ile bilinen Boğalar bir konu hakkında zorlanana kadar bu sakinliğini korurlar. Eğer zorlarsanız kırmızı renk göstermiş olursunuz ve size saldırmasına şaşırmayın.

Öfkenize hakim olabiliyor musunuz? Kişilik testi ne kadar sinirli  olduğunuzu ortaya çıkarıyor!

YENGEÇ

Yengeçler sevdiklerine karşı duygusal ve cömerttir. Ancak gösterdiği ilgiyi göremeyince kendini kabuğuna hapseder. Konuşmasını öyle bir özlersiniz ki çünkü onun sessizliği sizi çıldırtma noktasına getirir.

YAY

Yaylar çok iyi niyetlidir ancak iyiliğini suistimal ederseniz yay hedefinden çıkar. Kızdığında varacağı ilk hedef siz olursunuz. Çıldırdığında kendisi bile nereye gideceğini bilemeyebilir. 

Başarısı ile göz dolduran burçlar Başarısı ile göz dolduran burçlar

OĞLAK
İş ve evi ile meşgul olan Oğlak kindar olduğu için kızdırmamanız gereken burçların başında gelir. İntikam soğuk yenen yemektir mottosu ile sizin canınızı yakar.

Editör: Gökçe Çalışcı